HOGAN Assessments

HOGAN Assessments

De wetenschap van persoonlijkheid om prestaties op de werkplek te voorspellen en te verbeteren.

Hogan gebruikt de krachtige wetenschap van persoonlijkheidsbeoordeling om organisaties te ondersteunen bij het selecteren van de juiste mensen, het ontwikkelen van getalenteerde medewerkers, het bouwen van geweldige leiders en teams, en het beïnvloeden van de bedrijfsresultaten. Hogan Assessments, gebaseerd op meer dan vier decennia van gevalideerd onderzoek, was de eerste die persoonlijkheid voor het bedrijfsleven wetenschappelijk meet. Met producten en diensten in 56 landen en 47 talen is Hogan marktleider op het gebied van persoonlijkheidswetenschap.

Waar de meeste assessmentmethodes zich richten op de (zelfbeschreven) indentiteit van de kandidaat, richt Hogan zich op het gedrag dat anderen zien. Vaak zit er licht tussen hoe je naar jezelf kijkt en wat anderen waarnemen, ervaren en beoordelen. Terwijl dat laatste, je reputatie, van grote invloed is op je interactie met anderen.

Het assessment bestaat uit drie onderdelen;

De MVPI geeft inzicht in welke omgeving en cultuur jij het beste gedijt als het gaat om normen en waarden, persoonlijke interesses en dynamiek. Wat drijft jou en welke factoren zijn voor jou belangrijk in een (nieuwe) werkomgeving?

De HPI geeft inzicht in je eigen krachtige karakteristieken en het gedrag dat je laat zien wanneer je in je element bent. Hoe ga jij om met stress, wat is je interactie met anderen en op welke wijze pak jij je taken op en waar zit je probleemoplossend vermogen?

De HDS heeft een sterk voorspellend vermogen over gedrag dat je laat zien wanneer je onder druk komt te staan. Welke risico’s loop je om met bepaald gedrag niet alleen de interactie met anderen te verstoren of zelfs je eigen ontwikkeling te dwarsbomen?

Wanneer je je aanmeldt voor een assessment, ontvang je een link om deze te maken op een moment dat het voor jou het beste past. In ca. 1 uur maak je de drie assessments HPI, HDS en MVPI. Vervolgens maken we een afspraak voor een feedbacksessie van ca. 1 uur. Dat kan fysiek maar ook online. Met het rapport en deze sessie heb je waardevolle inzichten over je gedrag, je uitdagingen en houvast voor alle vormen van ontwikkelingen in je werk en carrière.

De resultaten van een Hogan assessment zijn zeer geschikt voor zowel persoonlijke- als teamontwikkeling. Daarnaast bied ik het assessement aan voor selectie-doeleinden.