Blei-zin

Blei-zin

Vanuit bezieling je werk doen, met passie je hobby’s beleven, energie krijgen van de mensen om je heen. En dan niet als droom voor de toekomst, maar gewoon NU, vandaag nog! Dat lijkt soms onmogelijk, maar toch kun je zelf het heft in handen nemen. Krijg weer zin in wat je doet, maak de juiste keuzes; niet omdat je omgeving iets van je verwacht, maar gewoon; omdat jij het wilt!

In vijf sessies lopen we aan de hand van het interactieve Blei-Zin speelbord door je leven; wat zijn jouw obstakels, waarom lukken dingen nu net niet zoals jij het graag wilt? Maar we kijken ook naar je dromen en de wijze waarop je die kunt verwezenlijken. Tegelijkertijd werk je aan eigen ‘soulcompass’ waarin je voor jezelf vaststelt waar jij voor wilt gaan. Dit kompas voor de toekomst gaat je helpen om de keuzes te maken die bij jou passen.

Intake

We starten met een intake-gesprek. Dit duurt ongeveer een uur en daarin definiĆ«ren we niet alleen je coachingsvraag maar onderzoeken we ook of het tussen ons klikt.  Besluit je na de intake door te gaan met het traject van 5 sessies, dan wordt het intakegesprek niet in rekening gebracht. Mocht je besluiten niet door te gaan, dan was het gesprek een gezamenlijke investering en breng ik de helft van een coachingsgesprek in rekening.

Blei-zin speelbord

Het traject

Het eerste huiswerk dat je meekrijgt is het inrichten van het Speelbord Blei-Zin. Je ontvangt een code waarmee je kunt inloggen. Op het speelbord breng je je leven in kaart zoals het er nu uitziet; waar droom je van, welke situaties houden je bezig, maar ook; van wie krijg je energie of van wie heb je last? Dit speelbord zal gedurende de vijf sessies een centrale rol spelen. Jij richt het speelbord voorafgaand aan ieder gesprek opnieuw in. Deze bespreken we uitgebreid en aan de hand daarvan krijg je nieuwe opdrachten mee om aan te werken. Het maakt veel duidelijk; waarom je doet wat je doet, maar ook welke kansen je laat liggen. Je sluit de sessies af met een soulcompass; wat zijn de zaken waar jij voor wilt gaan? Inzicht in je passies en doelen maken duidelijk waar je voortaan je energie in gaat steken.

Ben je geĆÆnteresseerd? Stuur me dan een berichtje en ik reageer snel!