Coaching

Coaching

Vastgelopen in werk of relatie? Even niet weten hoe je verder wilt of kunt? Of gewoon behoefte aan onafhankelijke reflectie? Met de inzet van mijn eigen hoofd & hart help ik je graag weer op weg.

Mijn allereerste trainersopleiding was in de zeilwereld. Ik moest al vroeg noodgedwongen zelf stoppen met zeilen omdat mijn knieën niet meer meededen. Knarsentandend zat ik vervolgens 3 jaar in de coachboot aanwijzingen te geven aan (top)sporters die wél konden werken aan hun droom. Dat kwam voor mij persoonlijk dicht in de buurt van zelfkwelling. Ik was er simpelweg niet aan toe om mijn kennis en ervaring over te dragen.

Nu, jaren later, vind ik het juist een feestje om vanuit een rugzak vol ervaring en kennis, mensen verder te helpen. Soms is dat een topsporter (het bloed kruipt….) maar meestal harde werkers binnen organisaties met een persoonlijk vraagstuk.

Heb je behoefte aan een richtinggevend gesprek? Kies dan voor Oploskoffie. Een grondige (en leuke!) aanpak is het traject Blei-Zin. Gedurende 5 intensieve sessies krijg je inzicht in je eigen positie ten opzichte van anderen, werk je aan je communicatiestijl, herken je conflictsituaties en weet je deze op een integere wijze het hoofd te bieden. Aan de hand van een speelbord leer je op eenvoudige wijze kijken naar wat je blokkeert en waar je energie van krijgt. Ook in de periode tussen onze gesprekken kun je dit bord gebruiken om de stappen die je zet te volgen en de consequenties daarvan te onderzoeken.